Meer info over mij

Maart 2020:
Eindelijk maak ik de sprong in het diepe! Lang al koester ik de wens om de recruitment business buitendienst te verlaten en mensen op een andere manier te helpen. Dit ga ik doen vanuit de rol als trainingsacteur, ofwel ‘levend leermiddel’.

Wat houdt dat dan eigenlijk in? Vaak wordt een trainingsacteur ingezet binnen communicatietrainingen. Een trainer neemt één of meerdere dagen met de cursisten de theorie door en vervolgens oefent de cursist met de acteur in de praktijk. Ik kruip in de huid van collega, klant of andere gesprekspartner. Zo borgt de cursist daadwerkelijk wat hij in de training geleerd heeft en kan hij écht oefenen met de uitdagingen die hij nog heeft. Dit is belangrijk, want dit voorkomt het aloude verhaal dat men na een training gewoon weer in oud gedrag vervalt omdat men niet heeft kunnen ontdekken wat de voordelen van het nieuwe gedrag zijn.

Ik heb twee dochters, Bo (6 jaar) en Ize (3 jaar)